قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

گزارش رویترز درباره برگزاری رزمایش پهپادی ارتش ایران

گزارش رویترز درباره برگزاری رزمایش پهپادی ارتش ایران یک خبرگزاری غربی در گزارشی به برگزاری رزمایش پهپادی از سوی ارتش جمهوری اسلامی ایران و قابلیت‌های مختلف ناوگان پهپادی ایران از جمله حملات انتحاری اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 05
کد خبر: ۷۳۰۵۲

 به گزارش راهبرد معاصر یک خبرگزاری انگلیسی به انجام رزمایش پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نوشت،ایران با وجود تحریم‌های بین‌المللی و عدم واردات تسلیحات، صنایع نظامی خود را توسعه داده است.

خبرگزاری «رویترز» بعد از ظهر سه شنبه در گزارشی نوشت که ایران انواع پهپادهای بومی را چند روز بعد از برگزاری مراسم سالگرد شهادت نظامی ارشد خود (سردار شهید قاسم سلیمانی) به وسلیه حمله پهپادی آمریکا به عراق،  در یک رزمایش به نمایش گذاشت.  

این خبرگزاری نوشت که ایران و نیروهای حامی این کشور در منطقه در سال‌های اخیر در مناطق مختلف منطقه رو به استفاده از پهپادها آورده اند.

 یک مقام دولت آمریکا نیز چندی قبل گفت که فراتر از بحث تجسسی، پهپادهای ایران قابلیت حمل مهمات را دارند و می‌توانند حملات انتحاری بر روی اهداف انجام دهند.

رویترز در بخش دیگر این گزارش نوشت، ایران با وجود تحریم‌های بین‌المللی و عدم اجازه واردات تسلیحات، صنایع نظامی خود را با مدد تولیدات داخلی توسعه داده است.

 

چندی قبل نیز یک نشریه صهیونیستی در گزارشی با اشاره به برگزاری نمایشگاهی از سوی ایران و نمایش انوع تجهیزات جنگی از جمله موشک و پهپاد نوشت، ایران اینک ابرقدرت پهپادی و یکی از کشور‌هایی است که شمار زیادی پهپا‌های کوچک، بزرگ و انتحاری را می‌سازد.

روزنامه «جروزالم پست» در این باره نوشت، ایران با برپایی نمایشگاهی از موشک‌ها و پهپاد‌های خود در روز‌های اخیر موفقیتش در سال‌های گذشته را به نمایش گذاشت. این نمایشگاه بیانگرموفقیت سپاه پاسداران ایران به عنوان یک قدرت هوایی است. این نمایشگاه که از سوی مقامات ارشد ایران افتتاح شد بیانگر سربلندی و موقیت در ساخت تسلیحات قبل از خاتمه تحریم تسلیحاتی است. ایران اساسا می‌گوید، با وجود تحریمها، این تجهیزات را ساختیم.

بر اساس این گزارش، نخستین تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش با شرکت صدها فروند پهپاد از نیروهای چهارگانه ارتش صبح امروز در منطقه عمومی سمنان آغاز شد. «امیر دریادار سید محمود موسوی » معاون عملیات ارتش در تشریح ابعاد مختلف این تمرین بزرگ با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز یکی از کشورهای توانمند جهان در حوزه هواپیماهای بدون سرنشین محسوب می‌شود، گفت: «در تمرین بزرگ رزم پهپادی ارتش انواع مختلف سامانه‌های پهپادی در نیروهای زمینی، پدافند هوایی، هوایی و دریایی ارتش در شرایط رزم واقعی به اجرای مأموریت‌های تعریف شده خواهند پرداخت.»

امیر دریادار موسوی  در بخشی از سخنان خود گفت، پرواز پهپادهای نیروی دریایی ارتش از روی شناور در آب‌های جنوبی کشور، پرواز برد بلند پهپادهای انتحاری نقطه‌زن برای انهدام اهداف حساس و حیاتی در عمق خاک دشمن از طرح های تمرینی رزم پهپادی خواهد بود.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار